• Stoholm Skole
  • Vesterled 5, 7850 Stoholm
  • skole.stoholm@viborg.dk

Luftfoto af skolen

Stoholm Skole - et godt sted for børn at lære - et godt sted for alle at være

2. årgang afholdt fernisering d. 19/6

Bente Skodborg Jensen den 30-06-2015
    NY SKOLELEDER ANSAT PR. 1/9-2015.

Vi har i går ansat Jesper Okholm som ny skoleleder på Stoholm skole fra d. 1/9-2015.
    Jesper er 37 år og kommer fra en stilling som udviklingskonsulent ved skoleafdelingen i Skive kommune. Før dette var han i 6 år pædagogisk afdelingsleder på Sct. Jørgens skole i Holstebro.

Erling Bramming den 18-06-2015
    Afslutningen på skoleåret og opstarten på det nye år.
    Sidste skoledag for eleverne er fredag d. 26/6. Skoledagen slutter efter normalt skema kl. 14.15.
    Der er fælles afslutning i festsalen for alle klasser kl. 13.45.

Det nye skoleår begynder for alle klasser mandag d. 10/8 kl. 7.50. Dagen starter med fælles morgensang i festsalen.
    Lærerteamene vil sende skemaerne hjem til forældre og elever senest i uge 32, men mødetiderne er meldt ud.
    (Se under opslaget "Skolen skal have nye ringetider")

Alle ønskes en rigtig god sommer!
    Erling Bramming.

Erling Bramming den 21-05-2015
    Skolen skal have nye ringetider.
    Hermed vedhæftet den powerpoint som blev brugt på fællesmødet med skolens forældrekreds onsdag d. 20/5. Bemærk specielt, at Viborg Kommune har bestemt, at skolen skal have nye ringetider for at spare penge på buskørslen. Det betyder, at skoledagen fra 10/8 begynder kl. 7.50 i stedet for 8.15.
    Der vil også kunne læses om skoledagens sluttidspunkt og en lille præsentation af de nye lærere.